Ook de Kerstdagen in dit bizarre jaar zullen in het teken van alle Corona-beperkingen staan. Het is niet anders en we gaan gewoon proberen om er tóch iets moois van te maken. Wij hebben ons best gedaan en presenteren jullie met trots ons Kerstmenu 2020: de gourmetschotels. Lekker makkelijk, helemaal compleet en zelf naar keuze samen te stellen (vis, vlees of vega) en uit te breiden met voor- en nagerechten. De schotels kosten € 30,00 en zijn in drie varianten te bestellen.

Vlees

Kipsaté, slavink, kogelbiefstuk, gemarineerde shoarma en hamburger, in totaal ca. 400 gram.

Vis (+ € 5,00)

Tonijn, zalm, gamba’s, tongfilet en kabeljauw, in totaal ca. 400 gram.

Vega

Vegaspies, falafelburger, roerbakreepjes, groentespies en falafel balletjes, in totaal ca. 400 gram

Alle gourmetschotels worden geserveerd met afbakstokbrood, kruidenboter, groentegarnituur, frisse koolsalade, knoflooksaus, BBQ-saus, whiskysaus en remouladesaus.

Bij elke gourmetschotel zit een voor- of nagerecht naar keuze. Dit gerecht is inbegrepen in de prijs van € 30,00. Je hebt daarbij de volgende keuzes:

Voorgerechten

  • Carpaccio
  • Vitello Tonato
  • Groentebouillon

Nagerechten

  • Cheesecake met fruitcompote
  • Trifle van chocomousse, plakje cake en fruitcompote
  • Groentebouillon

Uiteraard is het ook mogelijk om een voor- of nagerecht toe te voegen aan je bestelling. In dat geval rekenen we € 8,00 per extra voor- af nagerecht.

De gourmetschotels kunnen vanaf nu online besteld worden om op donderdag 24 december of vrijdag 25 december in ons restaurant afgehaald te worden. Dat kan op beide dagen tussen 14.00 en 16.00 uur. Het is niet mogelijk om de gourmetschotels aan huis te laten bezorgen. In het bestelmenu aan de rechterkant van de website vindt je alle mogelijkheden om de schotels samen te stellen en uit te breiden met voor- en/of nagerechten.